Van Eldik Ladders – Aegonaut


De keukentrappen van Van Eldik Ladders zijn in meerdere vormen beschikbaar. Hoe maak je nu de juiste keus voor een geschikte keukentrap. We leggen het je graag uit.

De enkele keukentrap

Deze enkele keukentrap heeft treden aan 1 kant. Dat betekent dat je deze trap vanaf 1 kan kunt beklimmen. Daardoor is hij licht en makkelijk te verplaatsen. Doordat hij treden heeft aan 1 kant neemt hij ingeklapt niet veel ruimte in beslag. Daardoor is hij makkelijk op te bergen en heb je er weinig last van in je kast of bijkeuken. Deze trap is zowel om het aluminium als hout verkrijgbaar. Het aantal treden van deze trappen is 12. Daarmee heeft de trap een hoogte van 2 meter en 25 centimeter. De breedte van de trap is onderaan 43 centimeter bij een trap van 3 treden. Bij een trap van 12 treden is deze breedte 70 centimeter. Met iedere stap ophoog ga je ongeveer 25 centimeter omhoog.

Een dubbele keukentrap

Bij een dubbele keukentrap heb je de beschikking over treden aan beide zijden. Dat betekent dat je de trap aan beide zijden kunt beklimmen. Het zorgt er wel voor dat de trap iets zwaarder is dan de enkele variant. Toch maakt dat niet veel uit omdat je deze trap wat vaker laat staan. Doordat je hem aan beide zijden beklimt kun je toch overal goed bij. Ook deze trap is in hout en aluminium beschikbaar. De maximale hoogte die je kunt krijgen is ongeveer 2 meter en 30 centimeter. Op de grond heb je bij een trap met 3 treden ongeveer een breedte van 40 centimeter. Bij de langste trap is die breedte 70 centimeter. 

De plateautrap

Dan is er nog een speciale trap. De plateautrap. Bij deze trap lopen de zijkanten van de trap door tot boven de laatste trede. Hierdoor kun je veilig op de bovenste trede staan. Ook deze trap is verkrijgbaar in het aluminium en hout met 12 treden als hoogste variant. 

Je keukentrap koop je bij Van Eldik Ladders

Hopelijk ben je nu ene stuk wijzer geworden als het gaat om keukentrappen. Ga je er een kopen dan doe je dat natuurlijk bij Van Eldik Ladders. Ze hebben een grote voorraad aan keukentrappen zodat jij snel aan de slag kunt. Je ziet het gehele assortiment op hun overzichtelijke website. Uiteraard is een bezoek aan de werkplaats ook mogelijk. Heb je vragen? Bel dan even met een van de medewerkers.https://aegonnk.nl/van-eldik-ladders/