een bedrukt tegeltje


Heb je een collega die binnenkort afscheid gaat nemen of met pensioen gaat? Dan ben je vast op zoek naar een leuk cadeau als herinnering aan jullie fijne samenwerking. Het leukste cadeau is dan toch wel een cadeau met een persoonlijk tintje eraan. Heb je er al eens aan gedacht om een bedrukt tegeltje cadeau te geven aan je collega samen met je afdeling of andere collega’s? Hieronder meer informatie over een bedrukt tegeltje als ideale afscheidscadeau voor een vertrekkende collega.

Hoe zelf een bedrukt tegeltje ontwerpen?

Heb je een speciale boodschap die je kwijt wilt op het tegeltje of laat je elke collega een aantal regels typen die je op het tegeltje verwerkt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Online kun je via diverse websites eenvoudig een bedrukt tegeltje ontwerpen en vervolgens laten drukken. Als je erg creatief bent, kun je een tegeltje vanaf het begin zelf ontwerpen. Denk hierbij aan het creëren van een rand of omlijsting, een leuke foto, een mooie tekst van jou en je collega’s of een dierbare herinnering die je graag wilt delen. Wil je graag een tegeltje met een bestaande basis hebben qua kleuren en kaders? Kies dan voor een bestaand design binnen de software en voeg daar zelf je persoonlijke input aan toe. Dit scheelt je ook nog eens flink veel tijd. Zo kan iedereen zelf eenvoudig online een bedrukt tegeltje ontwerpen via de Tegeltjesfabriek, zelfs als je niet zo creatief aangelegd bent. 

Tegeltje laten drukken en versturen

Is het tegeltje volledig naar wens en wil je het tekst of foto tegeltje laten maken? Laat het tegeltje dan direct bedrukken en versturen naar het adres wat jij opgeeft. Is het tegeltje nodig om in huis te hebben voor een bepaalde datum? Zorg dan dat je het tegeltje tijdig ontwerpt en bestelt, zodat je het samen met je collega’s tijdens het afscheid kunt geven. Vaak duurt het één tot enkele werkdagen voordat je het tegeltje op het aangegeven adres hebt ontvangen. Mocht je het tegeltje met spoed nodig hebben, geef dit dan ook duidelijk van tevoren aan, zodat er wellicht (eventueel met bijbetaling) voorrang gegeven kan worden aan jouw order. https://businessguru.nl/tips/het-ideale-afscheidscadeau-voor-je-collega-een-bedrukt-tegeltje/