Top 5 beste woonboulevards in Nederland – Wonen Trends


Ben jij op zoek naar inspirerende interieurwinkels? Is jouw interieur toe aan vernieuwing of heb je net een huis gekocht wat helemaal moet worden ingericht? Dan is dit een geweldig moment om een bezoek te brengen aan een woonboulevard. In een woonboulevard vind je namelijk alle mogelijke woonwinkels die je nodig kan hebben op één plek. In het hele land liggen er verschillende boulevards, maar in dit artikel geven wij onze top 5 aan de beste woonboulevards om te bezoeken.

1. Woonmall Villa Arena

De Woonmall Villa Arena is de grootste woonboulevard in Nederland. De kans is hierdoor dus groot dat je hetgeen waar jij naar op zoek bent hier zult vinden. In totaal zijn er 50 verschillende winkels te vinden, waaronder Decor Wonen, i-Kook, Brugman, Auping en Goossens.

2. Woonboulevard Uden

Woonboulevard Uden is een perfecte boulevard wanneer je op zoek bent naar een compacte en kwalitatieve woonboulevard. Met 18 winkels en 50.000 m2 aan ruimte weet je zeker dat je genoeg producten met elkaar kan vergelijken. Enkele winkels die hier te vinden zijn, zijn JYSK, Pronto Wonen, Seats and Sofas en Janssen en Ko Keukens.

3. Retailpark Sittard

Woon jij in het zuiden van ons land? Dan is Retailpark Sittard een geschikte plek om eens langs te gaan. Met 14 verschillende winkels, heb je hier genoeg keuze aan keuken-, interieur- of badkamerspecialisten. Er zijn 14 winkels te vinden die de 50.000 m2 aan ruimte verdelen. Ook is het park 7 dagen in de week geopend. Enkele winkels die hier liggen, zijn de Intratuin, Gamma, JYSK, Blokker en Beter Bed.

4. Woonboulevard Middelburg

Woon jij in de omgeving van Middelburg? Dan is Woonboulevard Middelburg de perfecte plek om te bezoeken. Op deze boulevard vind je 25 verschillende winkels die stuk voor stuk accessoires, banken, keukens, bedden of mooie kasten verkopen. Enkele winkels die je hier terugvindt, zijn Goossens, JYSK, Blokker Tuin, Keuken Kampioen en Profijt Meubel.

5. De Bossche Woonboulevard

Op zoek naar de Brabantse gezelligheid en geweldige expertise op het gebied van interieur? Dan moet je bij De Bossche Woonboulevard zijn. Hier vind je maar liefst 50.000 m2 aan boulevard die gevuld is met de leukste en beste winkels. Bij de interieurwinkels in Den Bosch aan deze boulevard kan je terecht voor het vinden van de nieuwste accessoires, comfortabele bedden, de beste service voor een badkamer of keuken renovatie en meer. Enkele winkels die je hier kunt vinden, zijn Beter Bed, Carpetright, Brugman Keukens & Badkamers, Leen Bakker en Praxis Megastore.https://vintagewonen.nl/wonen/top-5-beste-woonboulevards-in-nederland/