BeoSound Stage: het audiowonder van Bang & Olufsen

bang en olufsen soundbar


De Beosound Stage is een elegant ontworpen soundbar die een indrukwekkend geluid levert en naadloos integreert met je home-entertainmentsysteem. Met zijn slanke profiel en krachtige prestaties tilt de Beosound Stage je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt deze soundbar een meeslepende audio-ervaring voor films, muziek en meer. Met de Beosound Stage geniet je van kristalheldere dialogen, diepe bassen en een breed geluidsbeeld dat je volledig onderdompelt in de actie. Beosound Stage: de perfecte aanvulling voor jouw thuisbioscoopervaring.

Belangrijkste punten

  • BeoSound Stage levert het kenmerkende Bang & Olufsen-geluid om je tv-ervaring te verbeteren.
  • Veelzijdige plaatsingsopties en zelfstandig gebruik maken het een veelzijdige audio-oplossing.
  • Geïntegreerde aanraakbediening en 5 luistermodi bieden aanpassing voor verschillende audiobehoeften.
  • Ondersteunt Dolby Atmos, 4K HDR en multiroom functionaliteit voor een meeslepende en verbonden audiobeleving.

Ontwerp en Samenwerking

Het ontwerp van de BeoSound Stage soundbar van Bang & Olufsen, vervaardigd in samenwerking met NORM Architects, toont een harmonieuze mix van esthetische elegantie en technische excellentie. NORM Architects, bekend om hun minimalistische benadering beïnvloed door Scandinavische esthetiek, hebben hun unieke ontwerpfilosofie toegepast op dit audiomeesterwerk. De strakke lijnen van de soundbar, premium afwerkingen in goud, antraciet, zilver, brons aluminium of gerookt eiken, en aandacht voor detail belichamen de tijdloze Scandinavische ontwerpprincipes van eenvoud, functionaliteit en vakmanschap. Deze samenwerking heeft geleid tot een soundbar die niet alleen uitzonderlijke geluidskwaliteit levert, maar ook naadloos integreert in elke moderne leefruimte, een statementstuk wordt dat het interieur aanvult en een meeslepende audiobeleving biedt.

Integratie en Compatibiliteit

Ontworpen met naadloze connectiviteit in gedachten, biedt de BeoSound Stage soundbar van Bang & Olufsen een scala aan integratiemogelijkheden en compatibiliteitsfuncties voor een gestroomlijnde audiobeleving. Wanneer verbonden met een LG CX OLED-televisie, kan de BeoSound Stage volledig geïntegreerd worden in uw Bang & Olufsen-systeem. Deze integratie maakt het mogelijk om de soundbar te bedienen met de vertrouwde Bang & Olufsen-afstandsbediening, wat de gebruikerservaring verbetert. Als de soundbar niet geïntegreerd is, kan deze nog steeds worden bediend met de tv-afstandsbediening, mits deze ARC (Audio Return Channel) ondersteunt. Deze flexibiliteit in bedieningsopties zorgt ervoor dat gebruikers hun audiopstelling eenvoudig kunnen beheren op basis van hun voorkeuren en gemak, waardoor de algehele bruikbaarheid van de BeoSound Stage wordt verbeterd.

Veelzijdige plaatsingsopties

Voor optimale configuratie en flexibiliteit biedt de BeoSound Stage verschillende plaatsingsopties om tegemoet te komen aan diverse gebruikersvoorkeuren en kamerindelingen. Bij het overwegen van de positionering van de soundbar en het interieurontwerp, springt de BeoSound Stage eruit vanwege zijn veelzijdigheid in home-entertainmentopstellingen. Of deze nu onder de tv is gemonteerd of op een kast staat, deze prachtig ontworpen soundbar integreert naadloos in verschillende interieurstijlen. De flexibiliteit van de BeoSound Stage maakt het mogelijk om niet alleen te fungeren als een verbeteraar van het tv-geluid, maar ook als een op zichzelf staande luidspreker, met meerdere plaatsingsmogelijkheden om individuele behoeften en ontwerpesthetiek te passen.

PlaatsingsoptiesBeschrijvingVoordelen
Onder TV MontageDirect onder de televisie geplaatstMinimalistische opstelling
Plaatsing op KastGeplaatst op een kast of mediameubelPast bij het interieurontwerp
Gebruik als Opzichzelfstaande LuidsprekerGebruikt zonder aansluiting op de tvVeelzijdige luisteropties
WandmontageoptieAan de muur gemonteerd voor verhoogd geluidRuimtebesparende oplossing
Eyecatcher in de KamerGeplaatst als blikvanger in de kamerVerbetert de esthetiek van de kamer

Operatie en audioprestaties

Door geavanceerde technologie en nauwkeurige engineering te integreren, illustreert BeoSound Stage uitzonderlijke operationele functionaliteit en ongeëvenaarde audioprestaties. De soundbar levert uitstekende geluidskwaliteit door zijn 11 drivers, waaronder tweeters, full-range drivers en woofers, elk aangedreven door een 50 Watt versterker. Gebruikers kunnen genieten van een rijke en meeslepende audiobeleving met ondersteuning voor Dolby Atmos en Dolby True HD, wat de gebruikerservaring verbetert. De aanraakbedieningsknoppen op het frame zorgen voor eenvoudige bediening en selectie uit 5 verschillende luistermodi, aangepast aan verschillende voorkeuren. Met connectiviteitsopties zoals HDMI ARC/eARC, Apple AirPlay 2 en Bluetooth 4.2, zorgt de BeoSound Stage voor naadloze integratie en een veelzijdige gebruikerservaring in elke home-audio-opstelling.

Specificaties en aanvullende functies

Met een scala aan geavanceerde specificaties en aanvullende functies zet de BeoSound Stage soundbar van Bang & Olufsen een nieuwe standaard op het gebied van home audio technologie. Met gepersonaliseerde afstemming via de ToneTouch equalizer en multiroom integratiemogelijkheden biedt deze soundbar een op maat gemaakte luisterervaring en naadloze connectiviteit met andere Bang & Olufsen producten. De onderstaande tabel belicht enkele belangrijke specificaties en functies van de BeoSound Stage:

FunctieDetails
Audio EqualizerToneTouch voor gepersonaliseerde audio-afstemming
Multiroom IntegratieWerkt naadloos met andere B&O-producten
LuistermodiTV, Muziek, Film, Nacht of Geen
Retourbeleid30 dagen tevredenheidsgarantie

Het verbeteren van uw audiosysteem met de BeoSound Stage zorgt voor een premium en op maat gemaakte geluidservaring voor uw home entertainment behoeften.

Veelgestelde vragen

Kan de Beosound Stage draadloos worden gekoppeld aan andere Bang & Olufsen-luidsprekers voor een multiroom audio-ervaring?

Ja, de BeoSound Stage biedt draadloze connectiviteitsopties voor een multiroom-audio-ervaring door koppeling met andere Bang & Olufsen-luidsprekers mogelijk te maken. Dit vergemakkelijkt naadloze audiostreaming door je ruimte en verbetert de integratiemogelijkheden in een slim huis. Met zijn vermogen om draadloos verbinding te maken met andere luidsprekers, biedt de BeoSound Stage een veelzijdige en meeslepende multiroom-audio-ervaring, die tegemoetkomt aan de wensen van degenen die een samenhangende en gesynchroniseerde audiosetup zoeken in verschillende kamers van hun huis.

Is de soundbar compatibel met spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistant voor handsfree bediening?

De BeoSound Stage-soundbar biedt geen integratie met spraakassistenten voor handsfree bediening. Hoewel het uitzonderlijke geluidskwaliteit biedt met zijn 11 drivers en ondersteuning voor Dolby Atmos, Dolby True HD en ToneTouch equalizer, heeft dit model geen ingebouwde compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa of Google Assistent. Gebruikers die op zoek zijn naar spraakbesturingsmogelijkheden moeten wellicht andere Bang & Olufsen-producten verkennen die dergelijke functies bieden voor een naadlozere ervaring.

Ondersteunt Beosound Stage hoge-resolutie audiobestandsindelingen zoals FLAC of WAV voor geluidskwaliteit van audiofiel niveau?

BeoSound Stage ondersteunt hoogwaardige audioformaten zoals FLAC en WAV voor geluidskwaliteit op audiofiel niveau. Deze functie zorgt voor uitzonderlijke audiokwaliteit voor kritische luisteraars. De veelzijdige plaatsingsopties van de soundbar zorgen voor optimale akoestische prestaties in verschillende opstellingen. Daarnaast biedt BeoSound Stage een scala aan streamingopties, waardoor gebruikers kunnen genieten van hun favoriete muziek met onovertroffen helderheid en detail.

Wat is het stroomverbruik van de soundbar in de stand-bymodus in vergelijking met wanneer deze actief audio afspeelt?

Bij het vergelijken van het stroomverbruik tussen de stand-bymodus en actieve weergave, vertoont de BeoSound Stage soundbar een lager energieverbruik tijdens de stand-bymodus. Bij het actief afspelen van audio verbruikt de soundbar een hogere hoeveelheid stroom vanwege de werking van de verschillende interne componenten, zoals de versterkers en drivers. Dit verschil in stroomverbruik benadrukt het belang van het overwegen van energie-efficiëntie en gebruikspatronen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Zijn er accessoires beschikbaar voor de Beosound Stage, zoals wandbeugels of extra afstandsbedieningen voor meer gemak?

Bij het overwegen van accessoires voor de BeoSound Stage soundbar, kunnen gebruikers de opties voor wandmontage verkennen voor handige plaatsing en esthetiek. Bovendien kan de beschikbaarheid van alternatieve afstandsbedieningen de gebruikerservaring verbeteren door meer controleflexibiliteit te bieden. Deze accessoires dragen bij aan de mogelijkheden voor aanpassing, waardoor gebruikers hun opstelling kunnen optimaliseren voor verbeterde geluidsprestaties en algeheel gemak. Accessoires zoals wandsteunen en extra afstandsbedieningen kunnen de functionaliteit en het ontwerp van de BeoSound Stage aanvullen.