deze 5 sites helpen besparen


In de huidige tijd ben je al snel vijftig euro kwijt voor een halfvol boodschappenmandje. Daarnaast is voedselverspilling een groot probleem, want er kunnen veel gezinnen worden geholpen die het financieel moeilijk hebben. Wij hebben 5 tips verzameld waarmee je goedkoper boodschappen doet, de beste deals te pakken krijgt, én voedselverspilling tegengaat.

Budget Food

Budget Food heeft winkels door heel Nederland, en is het antwoord op een lege vriezer. Ze verkopen namelijk veelal ingevroren producten die erg goedkoop zijn, en vaak in grote verpakkingen worden verkocht. De winkel heeft ook een overzichtelijke app die je helpt om de beste deals te scoren. Voordat je het weet zit jouw vriezer vol voor 70% minder geld dan wat je betaalt bij reguliere supermarkten.

goedkoper boodschappen budget food

Antiduur

Webwinkel Antiduur koopt partijen producten op die een verkeerd label hebben, of tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen, maar nog prima te eten of te drinken zijn. Ze verkopen ook non-food producten voor een zeer lage prijs. Als je dan toch bezig bent met het maken van een boodschappenlijstje, dan kun je net zo goed even op deze website kijken, want het kan zomaar zijn dat ze producten in het assortiment hebben dat jij nodig hebt.

goedkoper boodschappen antiduur

AH Overblijvers

De Appie kan natuurlijk niet achterblijven als het gaat om het tegengaan van voedselverspilling en heeft de AH-overblijvers in de AH-app geïntroduceerd. Je kunt er voor een prikkie een broodpakket bestellen dat anders zou worden weggegooid. Ze hebben ook vaak een verrassingsbox voor een klein prijsje, dus het is het proberen waard. Als je het brood in de vriezer gooit dan heb je voor de hele week je bammetjes in huis.

goedkoper boodschappen ah overblijvers

Good to Go

Good to Go is een beetje de pionier op het het gebied van het tegengaan van voedselverspilling. Er werken verschillende bedrijven mee aan dit initiatief, dat via een handige app dozen met producten aanbiedt. Dit kan gaan om een broodbox, maar ook om kliekjes van een restaurant. Supermarkten zijn er ook op te vinden, evenals banketbakkers. Deze site is zeker de moeite waard om even te bezoeken.

goedkoper boodschappen good to go

Foodello voor goedkopere boodschappen

Webwinkel Foodello hanteert hetzelfde concept als Aniduur. Er worden producten ingekocht die niet in reguliere supermarkten mogen worden verkocht vanwege de houdbaarheidsdatum of een foutje op de verpakking. Je kan op deze website artikelen vinden die net wat goedkoper zijn dan in de normale winkels. Bij sommige producten betaal je tot wel 60% minder, dus het is zeker het proberen waard.

goedkoper boodschappen foodellohttps://www.trending.nl/eten-drinken/goedkoper-boodschappen-geld-besparen/