Zo ziet een hamburger van McDonald’s eruit als je hem 20 jaar in een jaszak bewaart


We kunnen allemaal genieten van een hamburger van McDonalds. Even langs de drive-thru voor een hap fastfood en dan weer verder. Zo dacht David Whippie ook, een Amerikaanse ondernemer die onderweg was naar een zakenrelatie. Hij had echter geen tijd om de hamburger op te eten en stopte hem in zijn jaszak. Later kocht hij een nieuwe jas, waarna de jas en de hamburger jarenlang op zolder lagen. Totdat zijn vrouw tijdens het opruimen de hamburger ontdekte. Check de bizarre beelden.

Hamburger van McDonald’s 20 jaar lang in jaszak

David Whippie kocht ruim twintig jaar geleden een hamburger bij McDonald’s. Toen hij de burger vergat op te eten, belandde het in de jaszak van de ondernemer en werd vergeten. Toen zijn vrouw jaren latert de zolder aan het opruimen was ontdekte ze de jas en de hamburger, waarna Whippie besloot om de burger en de verpakking waarin het eten was verpakt te bewaren in een doosje.

Het feit dat hij de hamburger niet weggooide maar bewaarde was destijds geen toeval. De Amerikaanse David Whippie is een onderzoeker die gespecialiseerd is in enzymen, en was dus erg nieuwsgierig was wat er met de hamburger zou gebeuren als je hem decennialang zou bewaren. De hamburger verhuisde van een jaszak naar een doosje, waar Whippie het nog eens jaren in bewaarde.

Zo ziet de hamburger eruit na 20 jaar

Hij heeft het doosje – dat de toepasselijke vorm en uiterlijk van een hamburger heeft – jaren onder een glazen stolp bewaard. Toen de hamburger van McDonald’s 20 jaar oud was besloot Whippie om de wereld te laten zien hoe het eten van de Mac eruit ziet als Vadertje Tijd decennialang op heeft gepast. Het resultaat mag op zijn minst verbijsterend en zelfs beangstigend worden genoemd.

In de onderstaande video is namelijk te zien dat de 20 jaar oude hamburger van McDonald’s er nog steeds uitziet alsof hij net is gereserveerd. Het enige wat de tand des tijds niet had doorstaan was de augurk op het broodje, dat was wel weggerot. Hoe is het mogelijk dat brood bij ons in de kast na twee dagen al is verschimmeld, maar een broodje en hamburger van McDonald’s niet? Laat het ons vooral weten in de comments.https://www.trending.nl/videos/hamburger-van-mcdonalds-na-20-jaar/