De aanbiedingen van Action en Lidl hebben deze week weer hoge kortingen


Action en Lidl staan bekend om het smijten met hoge kortingen. De webshops staan wekelijks vol met deals die kortingen tot wel 45% hebben. We lichten elke week een aantal aanbiedingen uit die het zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Ook deze week hebben we ons uiterste best gedaan om de beste aanbiedingen van Action en Lidl te selecteren en dat is aardig gelukt.

LSC draaibare camera van Action

Tussen de aanbiedingen van Action vinden we de LSC Smart Connect draaibare camera, waarmee je in elke kamer van het huis een oogje in het zeil kunt houden. Je kunt deze camera eenvoudig installeren en bedienen met de bijbehorende app. Met een zicht van 355 graden en een kantelhoek van 180 graden kun je de hele ruimte in de gaten houden. Door de ingebouwde speaker kun je ook praten via de camera. Met een zicht van 5 meter kun je alles dus overzien. Je koopt hem voor slechts € 19,95

Klik hier om het product te kopen.

Aanbiedingen action lidl camera

Gourmetset van Lidl

Nu de feestdagen weer voor de deur staan is een gourmetset geen overbodige luxe. Je kunt niet alleen gourmetten met deze set, maar ook steengrillen is een smakelijke optie. De geribbelde plaat zorgt voor een lekkere barbecue smaak. De gladde plaat zorgt ervoor dat vlees, vis en groenten gelijkmatig gegaard worden. Er zitten 9 pannetjes met een antiaanbaklaag bij de set inbegrepen. Met een kabellengte van 2 meter is er genoeg bewegingsruimte om de set op tafel te kunnen zetten. Voor € 49,99 zet je al wat gezelligheid op tafel.

Klik hier om het product te kopen.

Aanbiedingen Action Lidl gourmetset

Heetwaterdispenser van Action

Als we een lekker kopje thee willen maken dan doen we vaak moeilijk met een pannetje met water of een waterkoker. Deze handige heetwaterdispenser van Action verwarmt water binnen 5 – 10 seconden tot het kookpunt. Je hebt dus met een druk op de knop een kopje thee binnen handbereik. Er gaat 2,5 liter water in het reservoir, dus dat is genoeg voor het vullen van een thermoskan voor onderweg. Aan de handige indicator kun je zien of het water moet worden bijgevuld. Leuk detail: met deze heetwaterdispenser bespaar je tot wel 50% energie. Deze dispenser kost maar € 39,95.

Klik hier om het product te kopen.

Action Lidl deals heetwaterdispenserhttps://www.trending.nl/gadgets/action-lidl-week-46-aanbiedingen/