Wat is de snelste manier om je bedrijfswagenverzekering af te sluiten?


Heb jij een nieuwe bedrijfswagen gekocht, maar heb je deze nog niet verzekerd? Dan is het tijd om dit zo snel mogelijk te regelen. Zonder autoverzekering mag je namelijk niet met je bolide de weg op en dat betekent waarschijnlijk dat je je klanten niet kunt helpen. Zorg er daarom voor dat je zo snel mogelijk een goede bestelautoverzekering online afsluiten gaat. Het goede nieuws is dat dit helemaal niet veel tijd en/of energie hoeft te kosten. Het enige wat je nodig hebt, is een computer met een internetverbinding, maar aangezien je dit artikel gevonden hebt, zit dat wel snor. Wij laten je zien hoe je binnen een paar minuten niet alleen aan je verplichtingen kunt voldoen, maar hoe je ook kunt zorgen dat je echt een verzekering hebt waar je profijt van zult hebben.

Kies de verzekering die bij je wagen past

Het klinkt misschien als een open deur, maar het is belangrijk om de autoverzekering te kiezen die bij je wagen past. Dit doe je door naar de leeftijd van je auto te kijken. Is deze nieuw, of hooguit zes jaar oud, dan is de allrisk bedrijfsautoverzekering Univé een goede keus. Deze optie is ideaal voor mensen die zeker willen zijn dat alle vormen van schade gedekt worden. Dit is hun auto ook waard. Anders ligt het bij auto’s van zes tot negen jaar. Deze worden vaak gekoppeld aan een WA+ Beperkt Casco verzekering. Deze verzekering dekt geen schade die je opgelopen hebt bij een ongeluk dat jij zelf veroorzaakt hebt, maar wel tal van andere schadeposten. Zo kun je bijvoorbeeld schade als gevolg van een inbraak laten uitkeren. Heb je een wagen van negen jaar of ouder? Dan is het vaak niet nodig om hier een uitgebreide verzekering aan te koppelen. In dat geval is het voldoende om te kiezen voor de WA-verzekering. Met dit pakket kun je andere weggebruikers die jij schade berokkend hebt, altijd schadeloos stellen.

Haal meer uit je verzekering

Een verzekering kan meer bieden dan alleen een vergoeding wanneer je schade hebt toegebracht of misschien zelf hebt opgelopen. Je kunt je polis namelijk ook nog uitbreiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van pechhulp? Deze optie wordt heel vaak gekozen en dat is niet zonder reden. Je kunt dan ieder moment een beroep doen op een monteur. Deze komt gelijk naar je toe en bekijkt wat het mankement is. Let er wel op dat je pechhulp voor Nederland of voor het buitenland of voor beide afsluit. Je kunt namelijk geen beroep doen op pechhulp Nederland wanneer je in het buitenland bent.

Sluit je verzekering meteen af

Een verzekering afsluiten voor je auto is heel eenvoudig. Je kunt even naar de site van Univé gaan en daar door de mogelijkheden gaan. Lees de voorwaarden even goed door, zodat je zeker weet dat je de juiste dekking hebt. Voeg naar wens aanvullende verzekeringen toe en met een paar klikken op je muis, kun je vandaag nog goed verzekerd de weg op.

Het bericht Wat is de snelste manier om je bedrijfswagenverzekering af te sluiten? verscheen eerst op Trending.nl.https://www.trending.nl/cars/wat-is-de-snelste-manier-om-je-bedrijfswagenverzekering-af-te-sluiten/