Met deze bizarre hack kun jij zonder wasdroger natte kleding binnen 5 minuten drogen


Ken je dat? Heb je een verjaardag of een andere gelegenheid waar je speciaal dat ene kledingstuk voor aan wil trekken, maar het zit nog in de wasmachine, zeiknat. Je kunt ervoor kiezen om wat anders aan te trekken, maar wij hebben een lifehack gevonden waarmee jij je favoriete kledingstuk binnen 5 minuten zonder wasdroger kunt drogen. Natte kleding drogen op geniale wijze.

Natte kleding drogen zonder wasdroger

Natte kleding drogen heeft tijd nodig. Als je het aan een waslijn hangt dan mag je blij zijn als het kledingstuk de volgende dag droog is, en ook een wasdroger heeft een paar uur nodig om natte kleding droog te krijgen. Gelukkig bestaan er geniale breinen die hacks verzinnen waarmee je dit soort problemen binnen een kort tijdsbestek op kunt lossen.

Een van deze geniale breinen heet Tor Rydder en hij deelt op YouTube hoe gemakkelijk natte kleding drogen kan zijn, als je weet hoe het moet. Deze gast heeft geen waslijn of een wasdroger nodig om zijn favoriete t-shirt op tijd droog te krijgen voor dat feestje, hij gebruikt gewoon ‘de burrito-methode’, een hack die hij vaak gebruikt als hij op reis is.

natte kleding drogen tip

Alleen een handdoek en een vloer nodig

Je hebt voor deze methode voor natte kleding drogen alleen een vloer en een handdoek nodig. We gaan ervan uit dat je beide in huis hebt, dus als je zijn methode exact volgt zoals in het filmpje is te zien, dan kun je de droogtijd terugbrengen van een paar uur naar vijf minuten. Als je in een koeler klimaat bent dan moet je er wel even een föhn overheen halen, maar that’s it.

In het filmpje gebruikt hij een t-shirt, maar het is uiteraard ook toe te passen op andere kledingstukken. Het kost misschien enige inspanning,maar het resultaat mag er zijn. Dus gooi je wasdroger maar uit het raam en gebruik de waslijn voor een sessie touwtjespringen, want dankzij deze hack heb je altijd droge kleding bij de hand.https://www.trending.nl/bizar/bizarre-hack-natte-kleding-drogen/