Hond eet voor 4000 dollar aan papiergeld op


Dat honden geen financiële waarde aan geld hechten is voor een Amerikaanse familie onlangs pijnlijk duidelijk geworden. Golden doodle Cecil uit Pennsylvania heeft namelijk ruim 4000 dollar van de familie verscheurd en opgegeten. Zijn baasjes hadden de envelop met geld op het aanrecht gelegd. Het was bedoeld om een aannemer te betalen die eerder werkzaamheden aan het huis had verricht.

Envelop met geld

De envelop met geld werd in een onbewaakt ogenblik door Cecil gepakt, waarna de familiehond het fortuin soldaat maakte. Er zat waarschijnlijk een prima luchtje aan de biljetten. De familie van de hond was er minder blij mee en schrok zich kapot toen ze zagen dat het papiergeld was verscheurd en opgegeten. Clayton en Carrie Law, de baasjes van Cecil, konden hun ogen niet geloven.

“We kunnen een sappige steak op tafel leggen en hij kijkt er niet eens naar om, we weten niet wat hem bezielde om het geld op te eten” aldus de verbijsterde eigenaren van de hond. In de envelop zat een stapel met briefgeld, voornamelijk briefjes van 50 en 100 dollar. Het enige wat ze nog konden doen is zoveel mogelijk van het geld redden, maar dat was geen makkelijke opgave, want Cecil had goed zijn best gedaan.

hond papiergeld

Bron: YouTube

bijna 4000 dollar aan Papiergeld

Amerikaanse dollars zijn – zoals bij vrijwel al het briefgeld het geval is – niet van papier gemaakt, maar van een vorm van textiel. Om deze reden overleeft bijvoorbeeld een briefje een wasbeurt in de wasmachine. Nadat Clayton en Carrie alle snippers van de grond hadden gepakt en ze als een puzzel aan elkaar hadden gelijmd, hadden ze nog een taak te volbrengen; wachten tot Cecil een grote boodschap moest doen.

Bekijk ook:

Creepy foto van bruid gaat viral: zie jij het bizarre detail?

Toen Cecil het papiergeld uit zijn darmkanaal had gedeponeerd, zijn Clayton en Carrie drie dagen bezig geweest om ze aan elkaar te plakken. Tot hun grote verbazing accepteerde de bank de aan elkaar geplakte briefjes, waarna ze verse briefjes mee hebben gekregen. Ze wisten in totaal 3.550 dollar terug te vinden. De rest van het papiergeld is verteerd en voorgoed verdwenen. We vermoeden dat Cecil voorlopig geen traktatie krijgt van zijn baasjes.https://www.trending.nl/bizar/hond-eet-4000-dollar-papiergeld/