Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2023


Het is onlangs bekend geworden dat de elektrische step binnenkort onder een nieuwe regelgeving weer op de weg mag. We kunnen naar verluidt vanaf 1 januari weer massaal op de e-step naar onze bestemming rijden. Het is echter belangrijk dat je een kwalitatief goede elektrische step aanschaft, want het aanbod is groot en er zitten e-steps tussen die van slechte kwaliteit zijn. We hebben een rijtje met de beste elektrische steps van 2023 op een rijtje gezet.

Advertisement

Beste elektrische steps

We hebben al eerder aandacht besteed aan elektrische steps voor ondernemers en bedrijven. Dit vervoermiddel is populair voor mensen die graag een dag de auto laten staan. De meeste e-steps voldoen echter sinds de nieuwe richtlijnen van het RDW niet aan de eisen, waardoor de meeste e-steps niet de openbare weg op mogen. Er gloort desondanks licht aan het einde van de tunnel, want vanaf 1 januari 2024 gaat dit hoogstwaarschijnlijk veranderen.

De meeste e-steps mogen nu de weg nog niet op, al zijn er enige uitzonderingen. Op de website van het RDW kun je checken of jouw step op dit moment de weg op mag. Als de nieuwe regels zijn doorgevoerd dan kunnen de meeste elektrische steps de openbare weg weer op, maar welke e-steps zijn goed en welke niet? De onderstaande e-steps scoren prima en zijn nu nog tegen een voordelige prijs te koop.

Kaabo Mantis 10 Custom

Als e-steps spierballen zouden hebben dan staat de Kaabo Mantis 10 Custom vooraan. Deze krachtpatser staat voorop als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. De DualDrive motoren zorgen ervoor dat deze e-step zeer geschikt is voor heuvelachtig terrein, als je bult af gaat dan zorgen de schijfremmen voor een veilige manier van stoppen. Op het LCD-display zie je exact wat je snelheid is en hoe vol de accu is. Daarnaast is deze e-step makkelijk in te klappen en te vervoeren.

kaabo mantis

Ninebot Kickscooter E2 Plus

De Ninebot Kickscooter E2 Plus is onderdeel van Segway en heeft een vermogen van 800W. Het bereik van deze e-step is 55 kilometer, en is dus zeer geschikt als vervoermiddel door de stad als je naar school of werk gaat. Er zit een dubbel remsysteem in evenals richtingaanwijzers. De zelfherstellende banden maken van deze elektrische step een onmisbaar onderdeel als het gaat over vervoer. Er zit overigens ook een Tracking Control System (TCS) in, erg handig.

elektrische step ninebot

Trendiamo Performance II

De Trendiamo Performance II heeft een tweewielaandrijving en is dus uitermate geschikt voor gebruik in de stad. De sterke banden helpen tegen het glijden en de geveerde vork vang daarnaast ook de meeste klappen op. De voor- en achterverlichting zorgen voor een prima en sterke verlichting. Daarnaast is de motor in deze e-step krachtig genoeg om 60 kilometer per uur te bereiken. In tegenstelling tot veel andere steps weegt deze e-step slechts 25 kilo, en is dus makkelijk te vervoeren.

trendiamo elektrische step

KugooKirin M4 Pro

Deze elektrische step beschikt over vier versnellingen en heeft een bereik van 65 kilometer. Je stelt simpelweg een versnelling in, waarna je vervolgens zonder moeite van A naar B verplaatst. De 10 inch antislipband is geschikt voor alle soorten wegen en de snelheden kunnen worden ingesteld voordat de KugooKirin M4 Pro wordt gebruikt, (15/30/45 Km/u). Deze elektrische step heeft een dubbele schijfrem op het voor- en achterwiel, dat remmen veilig en soepel laat verlopen.

kuugoo elektrische step

Kaabo Wolf King

De Kaabo Wolf King is letterlijk de koning onder de elektrische steps. Niet alleen zijn robuuste uiterlijk maakt indruk, ook zijn specificaties zijn werkelijk indrukwekkend. De dubbele 72V 40A minimotoren zijn goed voor 70 kilometer per uur. De zware dikke banden zorgen voor een prima wegligging op elk terrein. Daarnaast heeft deze e-step hydraulische schokbrekers, die ook worden gebruikt voor motoren van het merk Harley Davidson. Dit is een echte krachtpatser die zijn geld meer dan waard is.

kaaboo elektrische stephttps://www.trending.nl/gadgets/beste-elektrische-steps/