Deze 3 aanbiedingen van Lidl en Action hebben weer zeer hoge kortingen


Heel Nederland is nog aan het nagenieten van Black Friday, maar dat wil niet zeggen dat er geen aanbiedingen met hoge kortingen zijn te vinden. De aanbiedingen van Lidl en Action zijn nog steeds van kracht, en gaan met hoge kortingen de deur uit. We hebben drie goede deals uitgekozen, want met de feestdagen in het vooruitzicht wil iedereen wel goedkoper shoppen. Check deze deals op een waanzinnige Cyber Monday.

Luxe regendouche XXL van Action

We trappen dit lijstje met aanbiedingen van Lidl en Action af met deze douche. Een regendouche is het toppunt van een luxe douche en deze is nu extra voordelig aan te schaffen bij Action. De douche is voorzien van twee douchekoppen. Ben je een liefhebber van een waterval over je lichaam? Of hou je van een krachtige straal? Met deze luxe XXL regendouche heb je de keuze. Je kunt hem nu extra voordelig bestellen voor € 29,95. Let op! Hij is alleen online verkrijgbaar.

Klik hier om het product te kopen.

Aanbiedingen van lidl en action regendouche xxl

Robotstofzuiger met dweil

Deze multifunctionele robotstofzuiger reinigt de vloer van je huis zonder dat jij daar enige moeite voor hoeft te doen. Dan kun jij je ondertussen bezig houden met belangrijke zaken, zoals uit het raam kijken. Dit apparaat kan niet alleen stofzuigen, ook dweilen is een optie die je in kunt stellen. Door het innovatieve ontwerp en 2 borstels aan de zijkanten weet deze robotstofzuiger met dweil ook moeilijk te bereiken plekken schoon te maken. Je kunt dit apparaat vanuit je luie stoel bedienen met een afstandsbediening. De robotstofzuiger met dweil is nu online te koop voor € 149.

Klik hier om het product te kopen.

aanbiedingen van lidl en action robotstofzuiger met dweil

Slow cooker

We sluiten dit lijstje met aanbiedingen van Lidl en Action af met deze slow cooker. Als je een liefhebber bent van een heerlijk stoofpotje of een broodje pulled chicken, dan is deze slow cooker onmisbaar in de keuken. Je hebt de keuze uit drie standen, waarmee je een bereidingstijd tot wel 10 uur in kunt stellen. Er zit ook een functie op waarmee je de gerechten warm kunt houden. Deze handige slow cooker is nu online te koop voor slechts € 29,95.

Klik hier om het product te kopen.

aanbiedingen van lidl en action slow cooker

Aanbiedingen van Lidl en Action

We plaatsen elke week de nieuwste aanbiedingen van Lidl en Action online, dus hou onze site in de gaten. We zoeken naar de aanbiedingen met de hoogste kortingen en de laagste prijzen. De meeste deals hebben een beperkte voorraad en zijn vaak alleen online te kopen. Wees er dus snel bij, want andere koopjesjagers zitten ook niet stil. Lees ook ons artikel over de leukste kerstmarkten van de Benelux.https://www.trending.nl/aanbiedingen/aanbiedingen-van-lidl-en-action/