Stephen King’s The Boogeyman heeft een ijzingwekkende trailer


Als er een verfilming van een boek van Stephen King op het witte doek komt, dan kun je er vanuit gaan dat je nagelbijtend op je stoel zit. The Boogeyman is een film waarvan het kippenvel over je rug kruipt. 20th Century Studios heeft een trailer vrijgegeven van deze film, en dat belooft veel goeds voor echte fans van horrorfilms, want de beelden zijn ijzingwekkend.

De angst hijgt in je nek

De verfilming van het kortverhaal van Stephen King is op geniale wijze in elkaar gezet, waardoor je nekharen tijdens het kijken al snel overeind gaan staan. Het verhaal draait om Sadie Harper, een middelbare scholiere en haar jongere zusje Sawyer. Ze zijn beiden bezig met het verwerken van de recente dood van hun moeder, maar zijn op elkaar aangewezen omdat ze weinig steun van hun vader krijgen.

De vader van Sadie en Sawyer is een therapeut die met zijn eigen pijn probeert te dealen. Terwijl het gezin diep in rouwverwerking zit, verschijnt er een patiënt aan de deur die wanhopig om hulp vraagt. Wanneer hij vertrekt laat hij een kwaadaardige entiteit achter die zichzelf voedt met de pijn en angst van mensen. De familie Harper moet alles op alles zetten om deze bovennatuurlijke kracht uit hun leven te krijgen. The Boogeyman zuigt alle angst op, zelfs dat van de kijker.

Trailer en première The Boogeyman

De rollen in deze angstaanjagende film zijn weggelegd voor Sophie Thatcher (Sadie) Vivien Lyra Blair (Sawyer) en Chris Messina (Will), die glansrollen vervullen in deze verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King. Critici die de film al hebben gezien zijn positief, en laten weten dat het een van de betere verfilmingen is uit de geest van King. Dat belooft dus een ijzingwekkende ervaring te worden.

We moeten nog even wachten op de releasedatum van The Boogeyman. De wereldwijde première staat gepland op 1 juni van dit jaar, dan zal de film overal in de bioscopen zijn te zien. De regisseur van de film is Rob Savage, die we kennen van de film Host. Als je niet kunt wachten dan hebben we alvast een angstig voorproefje, want de onderstaande trailer geeft een duidelijk beeld van wat ons begin juni te wachten staat.

https://www.trending.nl/film-televisie/the-boogeyman-trailer/