op deze 5 plekken kijkt niemand


In deze onzekere tijden is een handjevol cash geld geen overbodige luxe. Een contante buffer geeft nu eenmaal rust in je hoofd, maar dan moet je er wel voor zorgen dat niemand weet waar het ligt. Je kunt je spaargeld verstoppen onder je matras of kussen, maar daar kijken inbrekers en de belastingdienst als eerste. Je moet dus een goede geheime plek hebben, het liefste in huis. Je spaargeld verstoppen werd nog nooit zo makkelijk met de onderstaande tips.

In de achtertuin

We beginnen in de achtertuin. Je kunt je spaargeld verstoppen door het in een waterdichte koker te doen en deze te begraven in de tuin. Je kunt de locatie markeren door er een lantaarn of een tuinkabouter op te zetten en niemand zal weten dat het er ligt. Een kluis in je woning wordt op deze manier overbodig, want inbrekers gaan echt niet zomaar de hele tuin omspitten.

In de draagmuur van je huis

Als je het geld voor een lange periode wil verstoppen, dan is de draagmuur van je huis een goede optie. Je perst je spaargeld in een rol en verpakt het in plastic. Vervolgens boor je een gat in de muur waar je het geld in verstopt. Daarna dicht je het gat, behangetje eroverheen en klaar. Tip: Als je 180 cm lang bent, dan meet je 100 cm naar rechts en 80 cm naar boven, dan heb je altijd de juiste locatie. Zolang je niet krimpt.

Je spaargeld verstoppen in een plantenpot

Je spaargeld verstoppen in een plantenpot klinkt misschien een beetje voor de hand liggend, maar je kunt dit op een creatieve manier doen. Maak een dubbele bodem voor de optische illusie en kies de meest vijandige plant uit die je kunt vinden, zoals een cactus. Die hebben ook weinig water nodig, dus dat scheelt. Het is nog net geen geldboompje, maar het scheelt niet veel.

spaargeld verstoppen tips

In de houder van een toiletborstel

Geld stinkt niet? Think again. Als je op een vakkundige manier een dubbele bodem in de houder van een toiletborstel maakt, dan is je geld veilig. Het zal bij geen enkele inbreker opkomen om een toiletborstel mee te jatten. Je spaargeld verstoppen op smerige plaatsen is sowieso een goed idee. Dieven kijken liever achter een schilderij of in een keukenkastje dan onderin een vuilnisbak of in de kattenbak. Je kunt een dergelijke toiletborstel overigens ook kopen op Amazon.

In de zitting van een stoel

Als je de zitting van een stoel bewerkt dan kun je daar een mooie verstopplek van maken. Zorg er wel voor dat het geen designstoel van een bekend en duur merk is, want dan ben je de stoel en je spaargeld kwijt. Onder de zitting kun je dan mooi je spaargeld verstoppen, en niemand die er ook maar aan denkt om daar te kijken. Je kunt hetzelfde idee toepassen op andere meubels in je huis.https://www.trending.nl/geld/geheime-plekken-spaargeld-verstoppen/