Knappe Duitse meid doet een trucje met een pul bier


Het Oktoberfest zit er alweer op, maar de foto’s en video’s van het zuip-evenement circuleren nog steeds op het wereldwijde web. Dat knappe dames in dirndls het dragen van pullen bier tot een sport hebben verheven wisten we al, maar deze meiden kunnen nog meer trucjes met een glas pils. Wij kwamen namelijk een video op internet tegen waarin een knappe Duitse dame wel iets heel leuks kan met een pot bier.

Duitse meid weet hoe ze mannen moet vermaken

De knappe Duitse meid in het onderstaande filmpje was aanwezig op het Oktoberfest, waar ze genoot van het aanwezige pils. Deze biertjes worden er niet geserveerd in fluitjes, maar in grote glazen bierpullen. Het mag duidelijk zijn dat deze dame ervaring heeft met het dragen van deze glazen, want ze is duidelijk erg soepel in de polsen.

Het bewuste filmpje is inmiddels 1,6 miljoen keer bekeken en het einde is nog niet in zicht. We weten niet hoe deze Duitse meid heet, maar ze gaat wel viral op internet met haar trucje. Ze laat overigens ook zien dat ze zelf ook wel van een flinke slok houdt, want ze giet het gerstenat naar binnen alsof het limonade is. Check de vermakelijke beelden hieronder. Misschien moeten wij ook maar een ticket regelen voor de volgende editie van het Oktoberfest.https://www.trending.nl/videos/knappe-duitse-meid-trucje-met-bier/