Dit zijn de 5 beste smartphones onder 200 euro


Een goede smartphone hoeft niet duur te zijn. We kennen uiteraard allemaal de nieuwste modellen van Samsung en Apple, maar deze smartphones zijn een aanslag op je portemonnee. Er zijn modellen op de markt die niet onder doen voor deze dure exemplaren. Je moet ze alleen weten te vinden. Wij hebben uitgebreid gezocht naar de beste smartphones onder de 200 euro. Check ze in dit artikel.

Advertisement

Beste smartphones met een zacht prijskaartje

Je wilt een goedkope smartphone kopen, maar het liefste wel met de kwaliteit van een A-merk. De beste smartphones die wij hebben gevonden zijn geduchte concurrenten van de dure exemplaren waar zoveel reclame voor wordt gemaakt. Ze blinken niet alleen uit vanwege het zachte prijskaartje, maar ook de kwaliteit van deze mobiele telefoons is top. Wij konden een prima prijs-kwaliteitsverhouding vaststellen.

Je kunt met een laag budget dus een prima smartphone aanschaffen, alleen smijten producenten je met de meest uiteenlopende specificaties om de oren. De keuze ligt bij de consument. Hecht jij veel waarde aan de kwaliteit van de camera? Of kijk je het liefste de hele dag filmpjes op YouTube? De 5 onderstaande beste smartphones komen in alle specificaties het beste uit de test, en het mooie? Ze kosten nog geen 200 euro per stuk.

beste smartphones kopen

Motorola Moto G54

We beginnen dit lijstje met de beste smartphones onder 200 euro met de Motorola Moto G54. Dit is een echte krachtpatser waarmee je zonder moeite naar je favoriete films en series kan kijken. Dit doe je namelijk op een HD-scherm van 8,5 inch. Dit toestel draait op een MediaTek 7020-processor, dus er zit best wat power in. Er zit een dubbele 50 megapixel-camera op de achterkant. Je kunt deze smartphone kopen in de kleuren zwart, blauw en groen. Nu voor € 199 ,- te koop bij Bol.com.

Bekijk ook:

De batterij van een elektrische auto opladen in slechts 6 minuten? Het kan met deze sportauto

beste smartphones motorola

Poco M5s

Poco is misschien een wat minder bekend merk dan Samsung en Apple, maar de kwaliteit komt wel dicht in de buurt. De Helio G99-chip doet prima zijn werk, en je kijkt je films en series op een scherm van 6,58 inch. Vooral de accu is opvallend, deze is 5000 mAh, daarmee kun je bij intensief gebruik zeker een volle dag vooruit. Als deze smartphone leeg is, dan heb je hem binnen een uurtje weer opgeladen. De camera is 50 megapixel en hij is verkrijgbaar in wit grijs en blauw. Nu voor € 154,95 ,- te koop bij Bol.com.

beste smartphones poco

Oppo A76

De Oppo A76 is zeker een goed budget toestel. Dit merk is in opkomst en staat bekend om zijn goede kwaliteit smartphones. Dit model heeft een 6,56 inch scherm, waarop je moeiteloos je films en series kunt kijken. De 5000 mAh-accu is binnen een uurtje opgeladen en heeft een opslagcapaciteit van 128 GB. De camera schiet plaatjes in 8 megapixel en is voorzien van kunstmatige intelligentie. Een prima smartphone. Nu voor € 175 ,-  te koop bij Bol.com.

Bekijk ook:

Waarom vliegen elektrische auto’s en fietsen spontaan in brand?

beste smartphones oppo

Xiaomi Redmi Note 12

Het feit dat er een Xiaomi-toestel in dit lijstje staat zegt veel over de kwaliteit van dit merk. Deze smartphone heeft een 6,67 inch-amoled scherm en draait op een Snapdragon 685-chip. De hoofdcamera maakt foto’s in 50 megapixel, een selfie wordt gemaakt in 13 megapixel. De 5000 mAh-accu is binnen een uurtje opgeladen. Deze smartphone is te verkrijgen in de kleuren zwart, blauw en groen. Nu voor € 197 ,- te koop bij Bol.com.

beste smartphones xiaomi note

Samsung Galaxy A14

We kunnen uiteraard niet om Samsung heen voordat we dit lijstje met beste smartphones gaan sluiten. De Samsung Galaxy A14 is minder bekend als zijn duurdere broertjes, maar de prestaties zijn er niet minder om. Met zijn 6,6 inch-scherm kun je prima naar je favoriete series kijken. De camera schiet foto’s in 50 megapixel, een selfie maak je in 13 megapixel. Dit toestel draait op Android 13, maar er komen nog updates aan. Deze topper is te krijgen in de kleuren zwart, zilver, groen en donkerrood. Nu voor € 149 ,- te koop bij Bol.com. Deze top 5 beste smartphones van 2023 is de moeite waard om mee te nemen naar de winkel als je een goedkope en betaalbare budget-smartphone aan wil schaffen.

beste smartphones samsunghttps://www.trending.nl/tech/5-beste-smartphones-onder-200-euro/