Dit zijn de 3 meest verkochte producten op Bol.com in 2023


De grootste webshop van ons land, Bol.com groeide in het tweede kwartaal met 10,5 procent. Het bedrijf wist in de eerste zes maanden van dit jaar een omzet van 1,4 miljard te behalen. Met een assortiment van 41 miljoen artikelen is alles wel te koop in deze gigantische webshop, maar welke artikelen werden dit jaar het meeste verkocht? Wij hebben de top 3 voor jullie op een rijtje gezet.

Succesvol verkopen op Bol.com

Bol.com is momenteel eigendom van Alhold Delhaize, inderdaad, het moederbedrijf van Albert Heijn. Bol.com werd in 1999 opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG, maar werd in 2012 overgenomen door Ahold. Het bedrijf heeft op het moment van schrijven ruim 2000 werknemers in dienst. We kunnen het bedrijf vergelijken met AliBaba, het moederbedrijf van AliExpress.

Bol.com is een platform waar ondernemers hun spullen verkopen. Vorig jaar sloot de 50.000ste ondernemer zich aan bij Bol.com. Door de reputatie van het bedrijf is het voor verkopers makkelijker om hun spullen aan de man te brengen, zoals prachtige LEGO-sets, al is er wel veel concurrentie. Er wordt regelmatig onderzoek gedaan naar de best verkopende producten op het platform, wij hebben de top 3 van deze producten samengesteld.

producten bol.com

3. Multifunctionele speeltafel

Op de derde plek van dit rijtje staat een stukje veelzijdig entertainment. Als je niet kunt kiezen tussen een potje tafelvoetbal of een spelletje airhockey dan is deze multifunctionele speeltafel een absolute must-have. Deze tafel is ideaal voor in de kinderkamer of in een mancave. Je kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende games, dus voor ieder wat wils. Je kunt hem bestellen door op deze link te klikken.

speeltafel bol.com

2. Homèlle Solar powerbank

Deze krachtige powerbank staat met recht op de tweede plek van de meest verkochte artikelen op Bol.com. Als je deze externe accu bij je hebt dan zit je nooit meer met een lege smartphone, want met een inhoud van 36000 mAh kun je wel eventjes vooruit. Je kunt 4 verschillende apparaten tegelijk opladen met deze powerbank en hij is ook nog eens op te laden door middel van zonne-energie. Je kunt hem bestellen door op deze link te klikken.

powerbank bol.com

1. Auronic 3-in1 Föhnborstel

Op de eerste plek van de meest verkochte artikelen op Bol.com staat deze multifunctionele föhnborstel. Dat is niet vreemd, want make-up en andere beautyproducten voeren al jaren de lijst met meest verkochte producten op het platform aan. Met deze foḧn kun jij je haar stylen en föhnen terwijl je je haar borstelt. Het apparaat heeft 3 blaasstanden, waaronder een koude luchtstand. Je kunt hem bestellen door op deze link te klikken.

föhn bol.comhttps://www.trending.nl/lifestyle/meest-verkochte-producten-bol-2023/