Deze langverwachte films draaien vanaf december in de bioscoop


In het kloppende hart van de filmwereld worden we elke maand getrakteerd op verse verhalen die het grote scherm sieren. Of je nu een liefhebber bent van de adrenaline van actiefilms, de schaterlach van een goede komedie, de moed van superhelden of de rillingen van een horrorfilm; deze veelbelovende films draaien vanaf deze maand in de bioscoop.

Fallen Leaves (Draait vanaf 8/12/2023)

De film ‘Fallen Leaves’ is een perfecte film voor tijdens de winterse dagen! De romantische film is volgens recensenten een prima tranentrekker, al zorgt de overvloed aan liefde ook voor warme gevoelens bij de kijkers. In Fallen Leaves treffen twee eenzame mensen elkaar per toeval tijdens een nacht in Helsinki. Beiden zijn ze op zoek naar de eerste én enige liefde van hun leven. Het samen bereiken van dit doel blijkt moeilijk door zijn alcoholgebruik, en het niet aan elkaar doorspelen van contactgegevens. En dan zit de dagelijkse sleur en obstakels in het dagelijks leven ook nog in de weg…

Aquaman and the Lost Kingdom (Draait vanaf 21/12/2023)

‘Aquaman and the Lost Kingdom‘ is een aankomende film en het vervolg op de populaire film Aquaman uit 2018. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van de eerste film, waarin we Arthur Curry, alias Aquaman, hebben zien opgroeien als koning van Atlantis. In deze film wordt Arthur Curry opnieuw geconfronteerd met een gevaarlijke dreiging. Hij moet op zoek naar de verloren stad Atlantis om de toekomst van zijn thuiswereld te redden.

Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij geheimen uit het verleden en komt hij tegenover nieuwe vijanden te staan. Samen met Mera, de prinses van Xebel, en zijn bondgenoten moet Aquaman een epische strijd aangaan om de vrede te herstellen.

De film belooft een spectaculair vervolg te worden, met adembenemende onderwaterbeelden en actiescènes. Fans van de eerste film kunnen rekenen op de terugkeer van Jason Momoa in de hoofdrol als Aquaman!

Neem Me Mee (Draait vanaf 21/12/2023)

Niet zo’n fan van de films over Aquaman? Wellicht dat je dan beter de nieuwe film van regisseur Will Koopman kan bezoeken! Koopman regisseerde onder meer ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Oogappels’, en hoopt nu een volgend succes te boeken met zijn nieuwe film ‘Neem Me Mee’. In deze film zie je humor en ontroering samenkomen, wanneer je meegaat op groepsreis met deze senioren. De film zit vol herkenbare situaties, obstakels, en vooral veel onenigheid.

De jonge reisleider Thijs begint al niet heel goed, wanneer hij er tijdens de busreis al achterkomt dat de organisatie van een groepsreis met ouderen niet zo makkelijk blijkt te zijn als dat hij eerder had gedacht. Ondanks de onenigheid en het stroeve begin, groeit het gezelschap steeds meer naar elkaar toe. Maar ondanks dat blijft een reis met senioren toch een zeer boeiend verschijnsel…

Aanvullend

  • Dit zijn de 10 meest succesvolle films aller tijden 15https://www.trending.nl/entertainment/langverwachte-films-december/