De nieuwste Samsung; het wachten waard?


Niet alleen Apple is meer het merk op het gebied van smartphones en telefonie wat meester is geworden in goede lanceringen. Ook Samsung kan er tegenwoordig wat van! Voordat er een nieuw pareltje op de markt komt, draait de geruchtenmachine vaak al volop. Wat gaan de innovaties worden en is-ie het wachten waard? Waar het gaat om Samsung is men momenteel in volle afwachting van de nieuwe Samsung Galaxy S24 serie. De S23 serie gooide begin dit jaar al hoge ogen, maar de S24 lijkt dit weer te gaan overtreffen. Of dit het wachten waard gaat zijn? Hier alle speculaties op een rij. Met wel een disclaimer op dat laatste; zoals het bij een lancering gaan, het blijven speculaties tot de daadwerkelijke lancering!

De modellen

Naar verwachting komt de nieuwste Samsung lijn ook weer met drie modellen. Het standaard model, het plus model en het ultra model. Dit kennen we van de S23 en zoals dat gaat bij Samsung zullen ze ook alle drie andere verbeteringen hebben. Dus alle genoemde geruchten gelden niet automatisch voor alle drie de toestellen. Zo zal het ultra model met een betere camera komen, en de andere modellen waarschijnlijk niet. Dat komt doordat deze bij de S23 al zodanig een upgrade hadden gekregen dat beter op dit moment eigenlijk niet meer mogelijk is.

De verwachtingen

Naast de betere camera (bij ultra) komen er ook nog veel andere verbeteringen bij. Zo zal de nieuwe chip krachtiger zijn en ook de AI fotobewerking is van nieuwe kwaliteit. Daarmee kun je oneffenheden door middel van de eigen Samsung software nog beter wegpoetsen. Ook heeft het design een update gekregen en is er meer werkgeheugen. Wanneer al deze geruchten kloppen dan lijkt de Samsung Galaxy S24 ook de perfecte telefoon voor het zakelijk gebruik. Het formaat blijft namelijk hetzelfde, maar de resolutie gaat sowieso bij de Plus en Ultra modellen nog wel omhoog. Ook de all-day batterijduur zal door velen worden omarmd net als de upgrade naar besturingssysteem nummer 14. En de kleuren? Ook die zijn verrassend. Naast de gebruikelijke grijze en zwarte tinten worden er een paarse en gele verwacht. Die zag je niet aankomen hè? Verder krijgt het uiterlijk ook een upgrade. Denk aan smallere bezels en luxere materialen die gebruikt zijn. Verder zullen er kleine, subtiele verschillen zijn die je wel echt het gevoel gaan geven dat je een nieuwe telefoon hebt aangeschaft!

Kortom; bovenstaande is waarschijnlijk nog maar een fractie van alles wat er aan verbeteringen gaat komen op het gebied van de nieuwe Samsung Galaxy s24. Maar van bovenstaande wordt de gemiddeld techliefhebber al heel enthousiast! Dus of de Samsung S24 lijn het wachten waard is? Wij kunnen niet anders dan concluderen dat dat wel het geval is. Wel goed is om er bij aanschaf nog even op te letten welke innovatie voor welk type geldt, want zoals gezegd komen alle drie de modellen met hun eigen nieuwigheden. Tot wanneer we moeten wachten totdat we deze van ons verlanglijstje kunnen vinken? Helaas wel na de feestdagen, maar een verlaat kerstcadeau verdient toch iedereen? 17 januari is namelijk de dag die je in je agenda mag noteren.https://www.trending.nl/mobile/de-nieuwste-samsung-het-wachten-waard/