Types van cosmetische injectables – Aegonaut


Wil je een gladdere, frissere en jeugdiger uitstraling? Het is niet altijd nodig om een plastische chirurgie te plannen — de cosmetische injectables van vandaag kunnen effectieve resultaten leveren zonder de invasieve aard en de langere hersteltijd van gangbare chirurgische procedures. De experts van https://ageworth.com kunnen je helpen. 

Raymond Douglas, MD, PhD, biedt een verscheidenheid aan cosmetische injectable behandelingen vanuit zijn ultramoderne kantoor in Beverly Hills, Californië. In zijn bekwame en deskundige handen kun je met slechts één afspraak de anti-verouderingsresultaten van je dromen bereiken.

Er zijn verschillende typen cosmetische injectables, elk werkt net iets anders om aan je esthetische zorgen tegemoet te komen. Hier zijn vijf mogelijkheden die je moet kennen.

Botox® voor lijnen en rimpels

Een van de meest populaire en duurzame opties in cosmetische injectables, Botox-injecties zijn afgeleid van het botulinumtoxine en worden in veilige hoeveelheden geïnjecteerd om selectief de spieren in je gezicht te verlammen die leiden tot het verschijnen van lijnen en rimpels.

Botox-behandelingen duren meestal ongeveer 3-6 maanden, en je kunt een opfrisbeurt krijgen wanneer je resultaten beginnen te vervagen.

Jeuveau® om je voorhoofd glad te strijken

Jeuveau is een injecteerbaar medicijn dat voorkomt dat je zenuwen je gezichtsspieren vertellen om te buigen. Het maakt specifiek de diepe lijnen die op je voorhoofd kunnen verschijnen glad.

Na een Jeuveau-injectie is je voorhoofd vrij van de gebruikelijke lijnen, waardoor de tekenen van tijd, zorgen, stress en voortijdige veroudering die daar kunnen verschijnen, worden teruggedraaid.

Restylane® om je gezicht te vormen

Hyaluronzuur dermale fillers zoals Restylane herstellen jeugdig volume en volheid in gebieden van je gezicht die je leeftijd verraden. Dr. Douglas raadt Restylane injectables met name aan om diepe rimpels glad te strijken, zoals de vouwen die rond je neus verschijnen, of om dunne of kreukelige lippen op te vullen.

We kunnen zelfs Restylane gebruiken om je jukbeenderen of kaaklijn te contouren. Je resultaten met Restylane kunnen langer dan een jaar duren.

Sculptra® om ingevallen wangen op te vullen

Je moet iets meer tijd uittrekken voor Sculptra-behandelingen. Dit injectable, dat poly-L-melkzuur gebruikt om je natuurlijke collageenproductie te stimuleren, vereist meerdere behandelingsessies, met tussenpozen van ongeveer 4-6 weken, om optimale resultaten te tonen.

Naarmate je collageenniveaus in de loop van de tijd toenemen, zie je een vollere, meer afgeronde verschijning in de ingezonken of holle delen van je gezicht. En je resultaten zijn langdurig, ze blijven je uiterlijk tot twee jaar verbeteren.

Kybella® om vet onder de kin te verwijderen

In plaats van volume toe te voegen aan je gezicht, helpt Kybella het te verwijderen uit het gebied onder je kin waar het bijdraagt aan het zakken en de onderkin. Kybella is de enige door de US Food and Drug Administration goedgekeurde cosmetische injectable behandeling voor de eliminatie van overtollig vet onder je kin.

Je hebt ongeveer zes behandelingen met Kybella nodig om je beste resultaten te zien — en je kunt afscheid nemen van die dubbele kin.

Bron: ageworth.com



https://aegonnk.nl/types-van-cosmetische-injectables/