3 methoden om Whatsapp-gesprekken te kunnen bespioneren


WhatsApp wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt, en waarschijnlijk ook door jouw vrienden, familie of je partner. De meeste app-gesprekken die ze voeren zijn uiteraard vertrouwelijk, maar als jij je vriend of vriendin ervan verdenkt een scheve schaats te rijden dan zijn er mogelijkheden om dit te controleren. In dit artikel laten we drie waterdichte methoden zien waarmee jij stiekem mee kunt lezen met de gesprekken van een contact op WhatsApp.

Een spionage-app

Als je een spionage-app gebruikt, dan kun je makkelijk de gesprekken van je contact bespioneren. De meest bekende spionage-app is My Spy. Deze app is niet te zien door de gebruiker van de bewuste smartphone als het eenmaal is geïnstalleerd. Je hebt dus wel even toegang tot de doeltelefoon nodig. Als de app is geïnstalleerd kun je alle gesprekken meelezen, documenten inzien, en gedeelde foto’s bekijken.

WhatsApp Web-functie

Als je de WhatsApp webversie gebruikt, dan kun je op je laptop of desktop de gesprekken van je contact bespioneren. Je hebt heel even de smartphone van je contact nodig, en de QR-code scannen die in de webversie staat om te connecten. Als de verbinding tot stand is gekomen dan kun je alles zien wat er wordt gedeeld door je contact. Zolang de doeltelefoon is verbonden met internet kun jij de gesprekken zien.

Bekijk ook:

Oude iPhone in huis? Die kan zomaar goud waard zijn

whatsapp spionage app

Gebruik een kloon-app

Er zijn apps die de WhatsApp van je contact kunnen klonen, en de applicatie in die vorm op een andere smartphone kunnen zetten. Voorbeelden hiervan zijn AppClone en Parallel Space. Als je deze kloon-app op je telefoon installeert zul je wederom heel even toegang moeten hebben tot de doeltelefoon om een verificatiecode te valideren. Daarna heb je toegang tot alle gesprekken van je contact.

Privacy respecteren

De bovenstaande tips zijn uiterst effectief, maar mogen niet voor kwaadaardige of illegale doeleinden worden gebruikt. Het is uiteraard logisch dat er bij vermoeden van overspel, of ter bescherming van een kind, inzage in gesprekken op WhatsApp gewenst is. Als er geen gegronde reden tot onderzoek is, dan is het belangrijk dat de privacy van de betreffende persoon wordt gerespecteerd.

spionage whatsapphttps://www.trending.nl/tech/methoden-whatsapp-bespioneren/