Ontdek de top eigenschappen die Iedereen aantrekkelijk vindt in een partner


Op het gebied van dating heeft iedereen wel bepaalde voorkeuren, maar sommige eigenschappen vallen bijna altijd wel goed in de smaak. Wil je weten wat mensen vaak aantrekkelijk vinden? Dan moet je snel even verder lezen of de onderstaande video kijken, want hierin worden de meest aantrekkelijke eigenschappen op een rij gezet!

Volgens de YouTube video van WatchData worden deze eigenschappen door de meeste mensen aantrekkelijk gevonden:

Wat vinden we aantrekkelijk?

Dit vinden mensen het meest aantrekkelijk:

  • Leuke lach; met een leuke lach kom je ver, want dit vindt bijna iedereen wel aantrekkelijk! Een goede lach is een van de eerste dingen die opvalt. Dus zo kan je meteen een goede indruk maken!
  • Humor; grappige mensen worden ook zeer gewaardeerd, want het is nou eenmaal heel fijn als je iemand ontmoet die je vaak kan laten lachen. Helaas is niet iedereen even grappig.
  • Zelfvertrouwen; iemand met een gezonde hoeveelheid zelfvertrouwen wordt ook vaak als aantrekkelijk beschouwd. Het is wel een beetje oppassen dat dit niet arrogant overkomt, want dat vinden mensen weer net wat minder aantrekkelijk.
  • Spreken van meerdere talen; men vindt het ook al gauw aantrekkelijk als je meerdere talen spreekt. Goed nieuws voor de Nederlanders dus, want wij zijn hier best goed in. Daarnaast kan je zelf makkelijk een andere taal leren, dus zo kan je je eigen aantrekkelijkheid weer vergroten!
  • Geeky; mensen die een beetje geeky zijn vinden we ook al gauw aantrekkelijk. Geeks zijn vaak intelligent en hebben veel passie voor hun hobby en heeft een hoge aantrekkingskracht.
  • Lange mannen; mensen die op mannen vallen houden wel van een lange man, en dan doe je het goed als je langer bent dan 183 centimeter. Dat is voor Nederlandse mannen vaak geen probleem, want zij zijn ongeveer 183 centimeter lang.
  • Fit; mensen met een sportief uiterlijk scoren ook goed, want fitte mensen worden ook vaak als aantrekkelijk beschouwd.
  • Mannen met een dad bod; maar, niet iedereen is fan van een sixpack. Er zijn namelijk ook heel wat mensen die houden van mannen met een dad bod. Dus de sportschool mogen we ook overslaan!
  • Mooie lippen; een paar mooie lippen zien we ook als aantrekkelijk. Niet zo gek, want dan is zoener nog wat leuker!
  • Mooie billen; dit is voor weinig mensen nog een verrassing, maar we vinden mooie billen ook vaak erg aantrekkelijk.

Andere eigenschappen die we vaak aantrekkelijk vinden zijn; mannen met een baard, mensen met tatoeages, mensen met een goed inkomen, mensen met een pony, intelligente mensen, mensen die avontuurlijk zijn in bed, mannen zonder een baard, een diepe stem en sproetjes.

Bekijk ook:

Poll: Welke eigenschappen vind jij belangrijk in een partner?

Wat vind jij aantrekkelijk?

Wat vind jij van deze eigenschappen? Vind je dit ook aantrekkelijk, of zijn er andere eigenschappen die nog aantrekkelijker zijn? Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten. Wij zijn benieuwd!https://www.trending.nl/lifestyle/wat-vinden-we-aantrekkelijk/