Dit zijn dé trends voor perfecte krullen en volume


Krullen en volume zijn al jarenlang een geliefde haarstijl. Maar de manier waarop je je krullen kunt stylen verandert continu. Een van de grootste trends van dit moment? Dat is toch wel de natuurlijke krul met een airstyler. In plaats van perfect gepolijste krullen, zien we steeds meer mensen hun natuurlijke textuur omarmen. Deze look draait om het versterken van je eigen krullen en golven. Hierdoor ga je je natuurlijke look niet forceren of veranderen. Producten zoals leave-in conditioners en krulcrèmes worden gebruikt om de natuurlijke vorm te accentueren en pluis te verminderen. Ook is diffusen met een föhn op lage stand een populaire techniek om volume toe te voegen, zonder dat je je krullen verliest.

Ga voor de jaren ’90 krullen met een moderne twist

Een andere trend die opvalt? Dat is de comeback van de jaren ’90 krullen met een moderne twist. Denk hierbij aan volumineuze krullen door een erg fijne föhn met diffuser met een losse, luchtige structuur. Deze look wordt vaak gecreëerd met bredere krultangen. Of je maakt gebruik van grotere rollers om een speels, maar toch verfijnd effect te geven. Wil je deze look maar al te graag nog moderner maken? Dan worden deze krullen gecombineerd met subtiele highlights of balayage. Op deze manier kun je de beweging van je haar benadrukken en extra diepte en dimensie aan de krullen geven.

Bekijk ook:

Dit zijn de meest opvallende brillentrends van 2024

Heb je al eens een keer iets gehoord van een curly shag?

De “curly shag” is een derde trend die we veel terugzien in 2024. Deze stijl is geïnspireerd op de iconische jaren ’70 shag-look. Het combineert speelse, gelaagde krullen met veel volume rond de kruin en een losse, casual uitstraling. De lagen zorgen voor dynamiek en beweging. De krullen worden meer gedefinieerd door de verschillende lengtes. De curly shag is perfect voor mensen met een natuurlijke krul of golf. Dit omdat de lagen helpen om het haar luchtiger te maken en de krullen beter tot hun recht te laten komen. Deze look is veelzijdig. Het kan dan ook zowel kort als halflang gedragen worden.

Let goed op de gezondheid van je krullende lokken

Ook is er een sterke focus op gezondheid van het haar. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan het verzorgen van het haar. Dit kan met voedende maskers, serums en sulfaatvrije shampoos. Dit om de krullen zo gezond en veerkrachtig mogelijk te houden. Hydratatie en het gebruik van producten op basis van natuurlijke oliën staan centraal. Dit zorgt voor glanzende, veerkrachtige krullen met een gezonde dosis volume.



https://www.trending.nl/fashion-beauty/dit-zijn-de-trends-voor-perfecte-krullen-en-volume/