Boeket zijden bloemen blijven altijd mooi – Wonen Trends


Een boeket bloemen fleuren de ruimte waar ze staan helemaal op. De prachtige kleuren en de schikking op een mooie vaas zorgen ervoor dat het extra sfeer geeft en een humeur op slag beter maakt. Maar zoals iedereen weet zijn bloemen geen lang leven beschoren en is het mooie van een boeket er binnen een paar dagen al vanaf. En dat is jammer, want je wilt natuurlijk iedere dag van zo’n fraai boeket kunnen genieten. Waarom kies je dan niet voor zijden bloemen? Deze vergen weinig onderhoud, behouden hun mooie uitstraling jarenlang en zijn niet van echt te onderscheiden. Een zijden bloemen boeket past in ieder interieur en heeft hetzelfde effect als echte bloemen. Ze kleuren je dag en geven iedere ruimte in de woning of een bedrijfspand een extra dimensie. 

Welke eigenschappen heeft een zijden bloemen boeket?

Zijden bloemen hebben diverse eigenschappen waardoor ze meer voordelen hebben dan een vers boeket. Natuurlijk zijn ze in de aanschafprijs wat duurder, maar omdat ze veel langer meegaan ben je uiteindelijk een heel stuk goedkoper uit. Daarnaast zijn ze veel duurzamer en vragen ze maar weinig onderhoud. Af en toe met een droge of natte doek afstoffen en afnemen is voldoende om ze weer te laten shinen. Nog een groot voordeel van zijden bloemen is dat je ze op plekken neer kunt zetten waar een ‘echt’ boeket direct zal verwelken. Wel is het raadzaam om ze niet in de volle zon te zetten. Hierdoor gaan op den duur de kleuren vervagen. Ben je normaal gesproken allergisch voor bloemen? Daar heb je met een zijden boeket geen last meer van. 

De allermooiste zijden boeketten schikken

Met zijden bloemen creëer je de allermooiste boeketten. Of je nu houdt van hoge arrangementen of een klein koffietafelboeketje, het kan allemaal. Ook mooi is om voor ieder seizoen te kiezen voor zijden bloemen die passen bij de tijd van het jaar. Zo kun je eindeloos variëren. De bloemen zijn redelijk flexibel zodat je ze in iedere gewenste stand kunt schikken. Niet alleen zijn zijden bloemboeketten geschikt voor woningen, ook in een bedrijfspand of tijdens evenementen zijn het echte eyecatchers. Duurzame zijdebloemen passen bij iedere gelegenheid en in elk huis. Voldoende redenen dus om één of meerdere boeketten zijden bloemen aan te schaffen.



https://vintagewonen.nl/tips/boeket-zijden-bloemen-blijven-altijd-mooi/