3 tips om meer luxe aan je tuin toe te voegen deze lente


De lente staat weer voor de deur. Nog heel even en dan kunnen we weer van heerlijke lentedagen genieten. Misschien is het nu dan ook de hoogste tijd om je tuin eens grondig onder handen te nemen. Overweeg je zelfs om de tuin volledig te veranderen en dit jaar echt voor wat extra luxe te zorgen? Dan ben je vast benieuwd hoe je dit precies kunt realiseren. Kan jij niet wachten tot de lente begint en wil je je tuin alvast helemaal gereed maken voor het nieuwe seizoen? Laat je dan inspireren door de volgende drie tips om snel en eenvoudig meer luxe aan je tuin toe te voegen deze lente.

1. Een wellness in eigen tuin

Wat dacht je van jouw eigen wellness in de tuin? Een plek waar je heerlijk kunt genieten, volop kunt ontspannen en waarbij je dus niet eens de deur meer uit hoeft? Dat kan! Steeds meer mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een Jacuzzi of hottub in eigen tuin te plaatsen. Met behulp van de producten van Bunx hou je deze luxeproducten heerlijk schoon en geniet je hier het hele jaar door van. Wel vraagt het natuurlijk om de nodige veranderingen in de tuin. Zo moet er eerst voldoende ruimte worden gecreëerd en moet dit plekje ook van alle gemakken zijn voorzien. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om jezelf te wassen, je kleding op te hangen of simpelweg even te relaxen na een uurtje bubbelen of misschien zelfs wel een bezoekje aan jouw eigen sauna. Dit is de ultieme manier om meer luxe in je tuin te creëren. Dat zorgt niet alleen voor veel meer woonplezier, maar levert zelfs een waardevermeerdering van het huis op. Kortom: genoeg redenen om jouw eigen wellness te realiseren.

2. De juiste materialen

De snelste manier om je tuin een wat luxere uitstraling te geven, is door de juiste materialen te gebruiken. Overweeg bijvoorbeeld je tuinmeubelen een make-over of upgrade te geven. Kies bijvoorbeeld eens voor eikenhout. Dit materiaal oogt niet alleen zeer luxueus, maar beschikt ook nog eens over een prachtige afwerking. Hierdoor geven ze direct een finishing touch aan je tuin. Er zijn verschillende materialen die een extra luxe uitstraling kunnen creëren. Denk bijvoorbeeld ook aan diverse steensoorten.

Je kunt ook meer luxe creëren door voor andere planten te kiezen. Kies bij voorkeur voor kleurrijke bloemen, struiken en bomen die jouw tuin er niet alleen natuurlijker, maar ook luxer uit laten zien. Het leuke hiervan is dat deze planten niet direct duurder hoeven te zijn. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.

3. Van alle gemakken voorzien

Wat betekent luxe voor jou? Voor de meeste mensen betekent dit voornamelijk dat de tuin van alle gemakken is voorzien. Dat betekent dat er aan goede verlichting is gedacht of bijvoorbeeld automatische besproeiing, zodat de planten mooi blijven zonder dat je hier zelf al te veel werk aan hebt. Dit zijn kleine veranderingen die voor een groter gevoel van luxe zorgen.



https://www.trending.nl/living/3-tips-om-meer-luxe-aan-je-tuin-toe-te-voegen-deze-lente/